Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

14,90
12994
Voorraad
+
Tipboek elektrische gitaar en basgitaar

Een compleet naslagwerk dat maar heel weinig vragen onbeantwoord zal laten. Gitarist

Elektrische gitaar of bas kopen? Tipboek Elektrische gitaar en basgitaar vertelt je alles wat je weten moet. Ook over stemmen, afstellen en onderhoud. Koop je ideale instrument en haal er alles uit wat erin zit! Perfecte gids voor beginners, een must voor gevorderde (bas)gitaristen, en zelfs profs pikken er vaak nog wat uit op. Logisch, want er werkten niet minder dan 40 gitaarbouwers, snarenmakers, docenten en andere experts aan mee.

Snaren, elementen en Tipcodes
Wat voor invloed hebben houtsoorten op de klank, wat voor soorten halzen zijn er, wat is de radius van een hals en wat is de lol van locking mechanieken of een string-through bridge? Dit boek vertelt het je allemaal, in glasheldere taal. Natuurlijk is er ook ruime aandacht voor snaren en elementen: wat doen ze voor je klank, en hoe kies je ze uit? Ook lees je alles over stemmen, het onderhoud en de afstelling van je instrument. De gebruiksaanwijzing bij je (bas)gitaar? Hier heb je 'm! En met de interactieve Tipcodes kun je zelfs horen wat je leest.

Inclusief akkoorddiagrammen
Net als in alle andere Tipboeken vertellen korte hoofdstukken je het nodige over de geschiedenis, de familie, de productie en de makers van je instrument, en ook een woordenboek en een complete index ontbreken niet. Zo kun je alles makkelijk terugvinden! De huidige editie biedt je daarbovenop ook nog ruim veertig pagina’s met speelklare informatie over akkoorden en honderden akkoorddiagrammen. Zo kun je met dit boek ook muzikaal direct aan de slag. Veel plezier!

Text: Hugo Pinksterboer
Aantal pagina's: 250
Tipcodes: 21
ISBN: 978-90-8767-005-4

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

 

 

Moeskops Muziek gehoorbescherming 

Muziek Maakt Slim!