Samson Meteor Mic USB microfoon

109,00
(Inklusive Steuer)
14065
Auf Lager
+
zur Wunschliste hinzufugen

Product informatie

Samson Meteor Mic USB microfoon

* De nieuwe Samson Meteor USB microfoon blinkt uit in looks ‚n geluidskwaliteit. De fraai verchroomde microfoon is namelijk uitgerust met een studiokwaliteit opname element (25mm grootmembraan). Voor direct afluisteren is de Samson Meteor uitgerust met een mini-jack (koptelefoon) uitgang en een volumeknop aan de voorzijde. De verstelbare (inklapbare) pootjes maken de Samson Meteor gemakkelijk mee te nemen en goed te richten tijdens het opnemen. De Meteor past ook op een microfoonstandaard. De Meteor is plug and play en werkt zelfs met de iPad. Een USB-kabel en draagtasje worden meegeleverd.
Keyfeatures

Large (25mm) diaphragm condenser for rich audio recording
Cardioid pickup pattern
Smooth, flat frequency response of 20Hz - 20kHz
CD quality, 16-bit, 44.1/48kHz resolution
Fold-back leg design provides optimal mic positioning
Durable chrome-plated body
Plugs directly into any computer with a USB input, no drivers required
Compatible with most computer-based digital audio workstation software
Stereo 1/8-inch headphone jack for no latency monitoring
Headphone volume control with microphone mute switch
Includes USB cable and carry pouch

Baanbrekend

Meteor Mic is een universele oplossing voor Skype, iChat, podcast, homerecording en stemherkenningsoftware op je computer. Met de Meteor Mic kan je geweldige opnames maken; Je sluit ook je koptelefoon er op aan.

Design

Voor het produceren van mooie audio opnames voor elke toepassing, heeft Meteor Mic een maar liefst 25mm groot condensator element. Het richtingsgevoelige opname-element, de prettige frequentierespons en de 16-bit, 44.1/48kHz resolutie geeft professionele audio resultaten.
Door de verchroomde body en de uitklapbare pootjes ziet de Meteor Mic er geweldig uit op je bureau. Door de klappootjes is de microfoon optimaal te positioneren voor iedere opname sessie, van akoestische gitaar tot spraak.

Voor direct afluisteren heeft de Samson Meteor Mic een 1/8" mini-jack stereo (koptelefoon) uitgang en een volumeknop aan de voorzijde. De `Microfoon Mute' schakelaar geeft u audio privacy tijdens video conferences. De Meteor past ook op een microfoonstandaard.

De Meteor is plug and play op Mac en pc en werkt zelfs op iPad. Een USB-kabel en draagtasje worden meegeleverd.

ake your music to the other side

Voor singer/songwriters of bands die hun sessie direct op de computer op willen nemen, is het zeker dat de Meteor Mic elke noot opvangt. Het richtingsgevoelige opname patroon zorg voor een kristal helder geluidsreproductie.
Metero Mic with Acoustic Guitar
Make an impact

Voor de online communicatie is de Meteor Mic een eenvoudige en elegante oplossing. Voor Skype of andere communicatie software levert de Meteor Mic een een niveau van helderheid en verstaanbaarheid die ieders ervaring overtreft.
Heb je een draagbaar audio opname apparaat nodig? Meteor Mic werkt zelfs op de iPad! Met de Meteor Mic is je online communicatie nog nooit zo persoonlijk en effectief geweest.
Metero Mic with iPad
Making the magic

Voor de multimedia ontwerpers geeft de Meteor Mic geweldige audio kwaliteit aan voice-overs. Meteor Mic geeft gesproken tekst in bedrijfsvideo's, homevideo's en Powerpoint presentaties onvergelijkbare helderheid en impact.
Metero Mic with Final Cut
Preferred for podcasting

Het podcasten wordt steeds populairder. Podcasters hebben geluidskwaliteit en gebruiksgemak nodig. De Meteor Mic heeft dit allebei. De Meteor Mic zal je luisteraars verbaast doen staan en zal jou er in de drukke podcast community uit laten springen.
Metero Mic with Headphones

Meteor Mic is een unieke all-in-one oplossing die je in staat stelt geweldige opnames te maken op je computer die altijd een impact geven.

Features:

25mm grootmembraan condensator element voor rijke opnames
Richtingsgevoelige opnamekarakteristiek (cardioide)
Prettige, vlakke frequentie respons van 20Hz - 20kHz
Studio kwaliteit, 16-bit, 44.1/48kHz resolutie
Ontwerp met uitklapbare pootjes geeft optimale positionering
Duurzame verchroomde body
Plug and Play op Mac en pc
Werkt op iPad (d.m.v. Apple Camera Connection Kit)
Werkt met alle opname software
Stereo 1/8" koptelefoon aansluiting voor afluisteren zonder vertraging
Koptelefoon volume controle met `microphone mute' switch
Inclusief USB kabel en draagtasje

Misschien ook iets voor u?

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming