Roland OCTA-CAPTURE: USB Audio Interface

599,00
(Including tax)
14062
In stock
+
Add to wish list

Product informatie

Roland OCTA-CAPTURE: USB Audio Interface

♫ In bestelling, informeer naar levertijd. ♫

8 hoogwaardige microfoonvoorversterkers, compacte in-/uitgangen, glashelder geluid

Met 10 in- en 10 uitgangen, 8 VS PREAMP-voorversterkers en een sublieme 24-bits/192kHz-audiokwaliteit is de compacte OCTA-CAPTURE interface zowat het beste dat je momenteel kunt kopen. Dit is te danken aan de hoogwaardige audiocomponenten van de OCTA-CAPTURE, de gehanteerde technologie en de streamingfunctionaliteit van Roland. Daarbij moet u weten dat de OCTA-CAPTURE verrassend compact is voor een audio-interface waarmee u moeiteloos multitrackproducties op het hoogste niveau aankunt. Dit laatste maakt de OCTA-CAPTURE geschikt als uitbreiding van een V-Studio 700 of een V-Studio 100. Met een kwaliteit en mogelijkheden, die ver boven hetgeen liggen dat u bij het zien van het prijskaartje zou verwachten luidt de OCTA-CAPTURE zowaar een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de audio-interfaces in.

8 hoogwaardige microfoonvoorversterkers (VS PREAMP).

"AUTO-SENS”-functie voor de automatische instelling van het ingangsniveau van alle voorversterkers.

Driver met een extreem lage latency (VS-STREAMING).

4 softwaregestuurde "Direct Mixers” voor het voorbereiden van aparte monitormixes.

Ondersteunt alle populaire DAW-platforms op Mac of PC -dus ook OSX 10.6 en Windows 7- via ASIO 2.0/WDM (Windows) en CoreAudio (Mac)

Geleverd met rackadapters

Geleverd met Cakewalk Production Plus Pack


Hoogwaardige VS-voorversterker


De OCTA-CAPTURE bevat 8 digitaal gestuurde microfoonvoorversterkers (VS PREAMP), die van dezelfde hoogwaardige onderdelen gemaakt zijn als de V-Studio 700 en de digitale mixer M-400. De 8 voorversterkers zijn voorzien van XLR-ingangen met apart schakelbare fantoomvoeding, een laag-af filter, een faseomkering en een digitale compressor.

Automatische gevoeligheidsinstelling

Eindelijk wordt ook het instellen van de ingangsgevoeligheid een fluitje van een cent: druk gewoon op een knop om de "AUTO-SENS”-functie te activeren en speel op de aangesloten instrumenten om te zorgen dat de OCTA-CAPTURE voor elke ingang automatisch het optimale ingangsniveau instelt. Dat is met name handig, wanneer u een drumstel of meteen de hele band opneemt.

Driver met een extreem lage latency

De OCTA-CAPTURE werkt niet alleen ongelooflijk stabiel, maar heeft dankzij een perfect afgestemde USB-driver nagenoeg geen last van latency en kan dus uitbundig gebruik maken van Rolands VS Streaming-technologie. Dankzij ASIO 2.0/WDM (Windows) en CoreAudio (Mac) worden alle populaire DAWs voor PC en Mac ondersteunt. Zelfs bij gebruik van meerdere ASIO-apparaten (2x OCTA-CAPTURE of OCTA-CAPTURE + VS-100/VS-700) op dezelfde USB-bus zijn er geen stabiliteitsproblemen, terwijl de audiokwaliteit nog steeds subliem is.

Flexibele monitormixes (4 kanalen)

Naast de interfacefuncties biedt de OCTA-CAPTURE 4 gescheiden "Direct Mixers” voor softwaregestuurde monitormixes. Elk van die mixen kan naar eender welke analoge uitgang worden gerout en gebruik maken van de 40-bits DSP-processor - ideaal voor aparte monitormixes voor hoofdtelefoons, de speakers en/of andere opnameapparaten.

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming