Sparen Sie 7%

Pluggerz music nl gehoorbescherming

Listenpreis: 14,95
13,95
(Inklusive Steuer) Sie sparen: € 1,00 (7%)
14564
Auf Lager
+
zur Wunschliste hinzufugen

Product informatie

Pluggerz music nl gehoorbescherminginfo leverancier

Pluggerz All-Fit Music

Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal
Voor veelvuldig gebruik.
Uniek filter.
Inclusief handig opbergetui
CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2
SNR = 22dB, klik hier voor alle dempingswaarden

Van muziek wil je kunnen genieten, maar ook blijven kunnen genieten. Een te hoog geluidsvolume kan tot onherstelbare schade leiden. Daarom zijn de Pluggerz All-Fit Music voorzien van een uniek geluidsfilter waarmee de muziek goed hoorbaar blijft en nog steeds goed klinkt. Het filter dempt het geluid tot een veilig niveau, terwijl ook praten met anderen goed mogelijk blijft.

Voor dagelijks gebruik en voor extra comfort adviseren wij Pluggerz Custom-Made. Deze gehoorbeschermers zijn op maat gemaakt en dichten uw gehoorgang optimaal af.

Onderhoud

Pluggerz zijn herbruikbare gehoorbeschermers. Ze beschermen alleen volledig, wanneer je ze zonder onderbreking draagt in lawaai. Dit natuurlijk duurzaam siliconenmateriaal is huidvriendelijk. De Pluggerz zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep, zodat de hygi‰ne gewaarborgd blijft. Laat ze goed drogen alvorens je ze weer in de verpakking stopt.

Waarschuwing

Indien de Pluggerz foutief worden ingebracht of wanneer de gebruiksaanwijzing niet in acht is genomen, wordt de bescherming van de Pluggerz nadelig be‹nvloedt. Contact met chemische substanties kan de beschermende werking beinvloeden.

Inbrengen

Controleer voor gebruik of de Pluggerz schoon zijn.
Pak de bovenkant van uw oorschelp en trek deze omhoog en naar achteren.
Druk de gehoorbeschermer zo diep mogelijk in de gehoorgang.
Laat de oorschelp los en druk nogmaals na.

Het Europese Unie type-onderzoek is uitgevoerd door PZT 1974 Willemshaven, Duitsland. De dempingswaarde van de gehoorbescherming is vastgesteld comform EN 352-2:2002 en volgens EN 13819-2:2-2 gemeten. Daarbij zijn de APV-, SNR, H, M en L-waarden volgens ISO 4869-2 bepaald. Gewicht per set: 1,6 gram, diameter: 7 - 12 mm

Misschien ook iets voor u?

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming