Save 8%

Pluggerz Music 2-1 premium EN gehoorbescherming

List price: 36,95
33,95
(Including tax) You save: € 3,00 (8%)
14563
In stock
+
Add to wish list

Product informatie

Pluggerz Music 2-1 premium EN gehoorbescherming| Pluggerz info |

PLUGGERZ ALL-FIT MUSIC Premium

Vlak filter zonder vervorming
Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal
Voor veelvuldig gebruik
Inclusief handig opbergetui
CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2
SNR = 16dB, klik hier voor alle dempingswaarden

Van muziek wil je kunnen genieten, maar ook blijven kunnen genieten. Een te hoog geluidsvolume kan tot onherstelbare schade leiden. Daarom zijn de Pluggerz All-Fit Music Premiums voorzien van een vlak filter, dat het geluid niet vervormt en dus een optimale muziekbeleving garandeert. Pluggerz All-Fit Music Premium combineert het hoogste comfort met de beste bescherming. Het filter dempt het geluid tot een veilig niveau, terwijl ook praten met anderen goed mogelijk blijft.

Onderhoud
Pluggerz zijn herbruikbare gehoorbeschermers. Ze beschermen alleen volledig, wanneer je ze zonder onderbreking draagt in lawaai. Dit natuurlijk duurzaam siliconenmateriaal is huidvriendelijk. De Pluggerz zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep (de handgrepen dienen daarvoor wel verwijderd te worden, want de filters zijn niet waterproof), zodat de hygi‰ne gewaarborgd blijft. Laat ze goed drogen alvorens je ze weer in de verpakking stopt.

Waarschuwing
Indien de Pluggerz foutief worden ingebracht of wanneer de gebruiksaanwijzing niet in acht is genomen, wordt de bescherming van de Pluggerz nadelig be‹nvloedt. Contact met chemische substanties kan de beschermende werking beinvloeden.

Inbrengen

Controleer voor gebruik of de Pluggerz schoon zijn.
Pak de bovenkant van uw oorschelp en trek deze omhoog en naar achteren.
Druk de gehoorbeschermer zo diep mogelijk in de gehoorgang.
Laat de oorschelp los en druk nogmaals na.

Het Europese Unie type-onderzoek is uitgevoerd door PZT 1974 Willemshaven, Duitsland. De dempingswaarde van de gehoorbescherming is vastgesteld comform EN 352-2:2002 en volgens EN 13819-2:2-2 gemeten. Daarbij zijn de APV-, SNR, H, M en L-waarden volgens ISO 4869-2 bepaald. Gewicht per set: 1,6 gram, diameter: 7 - 12 mm

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming