Boss RC-3(t) loop station

124,00
(Inklusive Steuer)
14538
Auf Lager
+
zur Wunschliste hinzufugen

Product informatie

Boss RC-3(t) loop station

♫ In bestelling, verwachte levertijd binnen 1 week. ♫
Roland-info

Boss RC-3 Loop station voetpedaalAlgemeen
Boss laat met de RC-3 loop station zien dat u in uw eentje een volledige band kunt neerzetten. Dankzij de extreem lange opnametijd en de hoge opnamekwaliteit zult u lang plezier hebben van dit voetpedaal. De stevigheid van het pedaal zorgt ervoor dat u ook op het podium van de RC-3 kan genieten.

Mogelijkheden van de RC-3

Laat u volledig verrassen door de vele mogelijkheden die de Boss RC3 u biedt. Het is mogelijk om maar liefst 3 uur in stereo op te nemen. Hierdoor kunt u een half orkest neerzetten zonder dat u opslaggeheugen tekort komt. De RC-3 maakt het ook mogelijk om loops wel en niet hoorbaar te maken. Hiervoor is een speciaal geheugen met 99 banken toegevoegd.

Bouw en aansluitingen van dit voetpedaal

Boss staat al lang bekend als een merk dat hoogwaardige materialen gebruikt. Dit is bij de RC-3 zeker ook het geval en dat merkt u dan ook meteen. Het voetpedaal is volledig van metaal gemaakt en dankzij de stevige montage kan hij tegen een stoot. De draai en drukknoppen zitten goed vast en dat zorgt voor jarenlang plezier.

De Boss RC3 staat vol met verschillende aansluitingen die er samen voor zorgen dat u er goed mee uit de voeten kan. Het ingangssignaal wordt neergezet met ‚‚n van de 6.3 mm jack connectoren. Het is ook mogelijk om een stereo jack in te voeren voor geluid van een CD speler. De uitgangen bestaan uit twee 6.3 mm mono jacks die samen voor een stereo geluid zorgen.

Misschien ook iets voor u?

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming