Boss DD-7 digital delay

149,00
(Including tax)
13693
In stock
+
Add to wish list

Product informatie

Boss DD-7 digital delay

Hoewel BOSS al een tijdje weet hoe je delaypedalen bouwt die gewoon raak zijn, blijven onze ingenieurs maar op zoek naar nieuwe dingen. De DD-7 is het logische gevolg daarvan met een nieuwe "Modulation Delay”- en een modelinggebaseerde "Analog Delay-mode. Naast een beduidend langere vertragingstijd biedt hij bovendien toe een aansluiting voor optioneel expressiepedaal voor de parameterbe‹nvloeding.
Vertragingstijd tot 6,4 seconden.
"Modulation Delay”-mode voor chorusge‰nte sounds.
"Analog Delay”-mode met een model van de BOSS-klassieker DM-2.
Tap Tempo via een optionele voetschakelaar.
Be‹nvloeding van de vertragingstijd, de terugkoppeling en het effectniveau via een optioneel expressiepedaal.
Audiogeheugen van 40 seconden voor "sound-on-sound”-opnamen (Hold-mode).

Hoe later de herhalingen.
De DD-7 heeft een maximale vertragingstijd van 6,4 seconden, wat een flink stuk langer is dan op zijn voorganger. Bovendien heeft hij een Hold-mode met een geheugen van 40 seconden voor "sound-on-sound”-toepassingen.

Nieuwe delaymodes
De DD-7 biedt twee nieuwe delaymodes. "Modulation Delay” levert chorusachtige sounds op en "Analog Delay” is een gemodelleerde versie van de onvolprezen analoge BOSS DM-2.

Externe controle
Wie n¢g creatiever met de DD-7 wil werken, kan er een optionele voetschakelaar en dito expressiepedaal op aansluiten. Met de voetschakelaar kun je dan het tempo tappen, terwijl het expressiepedaal voor het be‹nvloeden van de vertragingstijd, de terugkoppeling en het effectniveau kan worden gebruikt.

Natuurlijk stereo
De DD-7 is voorzien van stereo-uitgangen, die o.m. voor indrukwekkende stereo-"sweeps” kunnen worden gebruikt. Net zoals in het verleden kun je die twee uitgangen echter ook voor de aparte weergave van het originele en het effectsignaal gebruiken.

Nominaal Ingangsniveau: -20 dBu
Ingangsimpedantie: 1 M?
Nominaal uitgangsniveau: -20 dBu
Uitgangsimpedantie: 1 k?
Aanbevolen lastimpedantie: 10 ? of meer
Vertragingstijd: 1 ms tot 40 sec.*1
Bediening: Pedaalschakelaar, E.LEVEL-knop, F.BACK-knop, D.TIME-knop, MODE-knop
Indicator: CHECK-indicator (Gebruikt voor aanduiding van TEMPO, HOLD en als batterij-indicator)
Connectors: INPUT-A (MONO) jack, INPUT-B jack, OUTPUT-A (MONO) jack, OUTPUT-B jack, TEMPO/EXP jack, AC-adapteraansluiting (DC 9 V)
Power Supply: DC 9 V: Droge batterij type 6F22 (9 V, koolstof) / Droge batterij type 6LR61 (9 V, alkaline), AC-adapter (PSA-serie: optioneel)
Stroomverbruik: 55 mA (DC 9 V) * Verwachte levensduur van batterij bij continu gebruik: Koolstof: 1,5 uur, Alkaline: 6 uur. Deze waarden kunnen vari‰ren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden.
Afmetingen: 73 (B) x 129 (D) x 59 (H) mm
Gewicht: 440 g (batterij inbegrepen)
Accessoires: Handleiding, Mode-sticker, Application-sticker, Los vel ("USING THE UNIT SAFELY," "IMPORTANT NOTES," and "Information"), Droge batterij / 9 V (6LR61)*2
Opties: AC-adaptor (PSA-serie), Footswitch: FS-5U, Expressiepedaal: Roland EV-5

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming