Bose L-1 model II met B2 basmodule

2.899,00
(Inklusive Steuer)
14409
Auf Lager
+
zur Wunschliste hinzufugen

Product informatie

Bose L-1 model II met B2 basmodule

♫ In bestelling, verwachte levertijd binnen 1 week. ♫info leverancier

Het voornaamste Boser L1r-luidsprekersysteem voor muzikanten, met onze soepelste, meest consistente geluidsdekking op podia en in zalen. Bevat ‚‚n B2 basmodule voor gebruikers van L1r-systemen die een krachtiger basgeluid voor een groter publiek nodig hebben.

Ontworpen voor maximaal 500 toehoorders
24 kleine luidsprekers in line array
E‚n ge‹ntegreerd kanaal; ‚‚n ge‹ntegreerde ToneMatchr-aansluiting
E‚n B2 basmodule; uitbreidbaar

Verbeter uw prestaties met het L1r Model II-systeem, onze meest geavanceerde draagbare versterker voor muzikanten, dj's en sprekers in het openbaar. De luidspreker levert een horizontale geluidsdekking van 180 graden en onze soepele toonbalans op het podium en in de zaal. Bevat ‚‚n B2 basmodule voor meer flexibiliteit en meer vermogen aan het low-end.

Net als het originele, bekroonde Bose L1r-systeem, is het Model II-geluidssysteem een alles-in-‚‚n innovatie die conventionele monitoren, mixers en PA-luidsprekers vervangt. En dit professionele geluidssysteem zit vol met gepatenteerde Bose-technologie‰n die ontworpen zijn om uw versterkte geluid te verbeteren.

Geluidsvoordelen - uitsluitend van Bose

De baanbrekende luidspreker van het systeem produceert een brede, gelijkmatige geluidsdekking van bijna 180 graden - op podia en in het publiek tot enkele honderden toehoorders - met een kleine afname van het geluidsvolume en de toon.

Het Model II-systeem bevat ook Articulated Array-luidsprekertechnologie voor een betere klankbalans. De 24 verticaal geplaatste drivers van de luidsprekers zijn nauwkeurig onder een hoek geplaatst voor heldere hoge tonen en consistentere klank in de zaal. Zelfs personen die ver uit de buurt van deze podiumluidsprekers staan, horen een goed gebalanceerd, gedetailleerd geluid.

Vol, flexibel basgeluid

De hoogwaardige B2 basmodule levert een groter laagfrequentievermogen als u voor een groter publiek een krachtiger basgeluid nodig hebt. De module bevat drie instellingen voor meer flexibiliteit. De normale instelling is ideaal voor basgitaren of de weergave van een basdrum. De hoge instelling is ontworpen voor dj- en muziek toepassingen. En de lage instelling is ideaal voor akoestische gitaren en zang.

U kunt ‚‚n B2 basmodule via een enkele L1r statief met netvoedingsmodule van stroom voorzien. Daarnaast kunt u met de optionele PackLiteT-vermogensversterker een tweede B2 basmodule toevoegen voor maximale low-end prestaties.

Eenvoudig en effici‰nt

Het L1r Model II power stand weegt slechts 10,7 kilogram, en is dankzij de vier intrekbare poten eenvoudig te transporteren en op te bouwen. De power stand heeft ook een vereenvoudigd bedieningsgedeelte. De enkele lijningang kan worden gebruikt voor instrumenten, microfoons, mixers, laptops, mp3-spelers of dvd-systemen.

Alle systeemonderdelen zijn tevens ontworpen om te kunnen worden getransporteerd. De luidspreker heeft een robuuste, versterkte grille en elk pakket bevat gevoerde draagtassen voor de belangrijkste onderdelen.

Flexibiliteit dankzij meerdere kanalen

De optionele T1 ToneMatchr audio engine voegt vier extra kanalen toe. U kunt het systeem dus uitbreiden en extra instrumenten en microfoons aansluiten. U kunt de ToneMatchr engine ook gebruiken voor het met krachtige, ingebouwde klankvormingshulpmiddelen afstemmen van het geluid.

Misschien ook iets voor u?

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming