Bose L-1 model II met B1 basmodule

2.500,00
(Incl.)
14410
Voorraad
+

Product informatie

Bose L-1 model II met B1 basmodule

♫ In bestelling, verwachte levertijd binnen 1 week. ♫info leverancier

- INFO BOSE -

Aanbevolen voor maximaal 500 toehoorders
Scharnierbare uit 24 luidsprekers bestaande line array voor geluidsdekking van 180 graden
Produceert de consistentste toonbalans met weinig volumeafname naarmate de afstand toeneemt
De onderling met elkaar verbonden systeemonderdelen zijn eenvoudig te transporteren, op te bouwen en af te breken

E‚n B1 basmodule inbegrepen

Verbeter uw prestaties met het L1r Model II-systeem, onze meest geavanceerde draagbare versterker voor muzikanten, dj's en sprekers in het openbaar. De luidspreker levert een horizontale geluidsdekking van 180 graden en onze soepele toonbalans op podia en in zalen. Het systeem bevat ‚‚n B1 basmodule voor betere low-end prestaties.

Net als het originele, bekroonde Bose L1r-systeem, is het Model II-geluidssysteem een alles-in-‚‚n innovatie die conventionele monitoren, mixers en PA-luidsprekers vervangt. En dit professionele geluidssysteem zit vol met gepatenteerde Bose-technologie‰n die ontworpen zijn om uw versterkte geluid te verbeteren.

Geluidsvoordelen - uitsluitend van Bose

De baanbrekende luidspreker van het systeem produceert een brede, gelijkmatige geluidsdekking van bijna 180 graden - op podia en in publiek dat maximaal uit enkele honderden toehoorders bestaat - met een kleine afname van het geluidsvolume en de toon.

Het Model II-systeem bevat ook Articulated Array-luidsprekertechnologie voor een betere klankbalans. De 24 verticaal geplaatste drivers van de luidsprekers zijn nauwkeurig onder een hoek geplaatst voor duidelijke hoge tonen en consistentere tonen in de zaal. Zelfs personen die ver uit de buurt van deze podiumluidsprekers staan, horen een goed gebalanceerd, gedetailleerd geluid.

Diep basgeluid uit compacte behuizingen

De B1 basmodule is onze meest mobiele optie. Deze basmodule is aanzienlijk lichter en kleiner dan de conventionele basbehuizingen die dezelfde prestaties leveren. De B1 basmodule zorgt voor een nauwkeurigere versterking van de lage noten van de meeste stemmen en instrumenten.

Met het L1r Model II-systeem kunt u maximaal twee B1 basmodules of ‚‚n B2-module op een enkel statief met netvoedingsmodule opstarten. Daarnaast kunt u met de optionele PackLiteT-vermogensversterker een tweede B2 basmodule toevoegen voor maximale low-end prestaties.

Eenvoudig en effici‰nt

Het L1r Model II statief met netvoedingsmodule weegt slechts 10,7 kilogram, en is dankzij de vier intrekbare poten eenvoudig te transporteren en op te bouwen. Het statief met netvoedingsmodule heeft ook een vereenvoudigd bedieningsgedeelte. De enkele lijningang kan worden gebruikt voor instrumenten, microfoons, mixers, laptops, mp3-spelers of dvd-systemen.

Alle systeemonderdelen zijn tevens ontworpen om te kunnen worden getransporteerd. De luidspreker heeft een robuuste, versterkte grille en elk pakket bevat gevoerde draagtassen voor de belangrijkste onderdelen.

Flexibiliteit dankzij meerdere kanalen

De optionele T1 ToneMatchr audio engine voegt vier extra kanalen toe. U kunt het systeem dus uitbreiden en extra instrumenten en microfoons aansluiten. U kunt de ToneMatchr engine ook gebruiken voor het met krachtige, ingebouwde klankvormingshulpmiddelen afstemmen van het geluid.

Misschien ook iets voor u?

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming