Bose L-1 compact systeem - pa-systeem

999,00
(Including tax)
13689
In stock
+
Add to wish list

Product informatie

Bose L-1 compact systeem - pa-systeem

♫ In bestelling, verwachte levertijd binnen 1 week. ♫
Bose L1 compact systeem

Net als alle andere L1r-systemen bevat het L1r Compactsysteem de Spatial Dispersion-luidsprekertechnologie waarmee een horizontale geluidsdekking van bijna 180graden wordt gerealiseerd zonder `dode plekken'. Of het nu gaat om een optreden voor publiek of het afspelen van muziek, met dit systeem klinkt uw muziek altijd natuurlijk.

Ook kunt u het systeem eenvoudig in een minuut opzetten zonder dat u verschillende malen heen en weer moet lopen tussen auto en podium.Dankzij de veelzijdige constructie van de L1r Compact kan het systeem eenvoudig op de grond of op een tafel worden geplaatst zonder een wirwar van kabels of veel extra apparatuur.

Het L1r Compact-systeem bevat twee ToneMatchr presets. Dit zijn de exclusieve technologie‰n van Bose voor geavanceerde tone-shaping. De aangepaste ToneMatchr presets brengen u dichter bij het natuurlijke geluid van zang of akoestische gitaar. Muzikanten die willen profiteren van de extra tone-shapingmogelijkheden, kunnen een T1 ToneMatchr audio engine aansluiten.

Ons meest compacte en uiterst eenvoudig op te zetten L1 systeem;
Het systeem bevat een Articulated Arrayr-luidsprekerontwerp, twee kanalen voor ToneMatchr systeemverwerking en een ge‹ntegreerde basmodule;
Geschikt voor een pupliek van ongeveer 100 personen;
Line array van 14 inch met 6 Articulated Array-drivers in 1 behuizing;
2 kanalen, 4 ingangen: Kanaal 1- XLR microfooningang, Kanaal 2 - 3,5mm stereo jack ingang; stereo-RCA-ingang en ¬ inch jack-instrumentingang met een te selecteren ToneMatchr preset voor akoestische gitaar.

Optioneel:

T1 ToneMatchr audio engine
De T1 ToneMatchr audio engine is speciaal ontworpen om het maximale uit onze L1r-systemen te halen en biedt vier onafhankelijke kanalen, talloze studio-effecten en geluidverwerkingsmogelijkheden.

T1 ToneMatchr audio engine power supply
220V netvoeding t.b.v. T1 ToneMatchr audio engine

T1 ToneMatchr audio engine microphone stand bracket
Microfoonstandaardklem t.b.v. T1 ToneMatchr audio engine

Klik voor mondkapjes..

Klik voor teflon onderzetter...

Klik voor pianolampen

Gehoorbescherming?

Moeskops Muziek gehoorbescherming